• 7 Heuvelenloop 16-17 nov clubhuis zaterdag 18.00 uur gesloten, zondag de gehele dag.

3 nov 2019
  • Op Zaterdag en Zondag 16-17 november is weer de zevenheuvelenloop. Omdat ons sportpark in het gebied van deze loop ligt heeft het gevolgen voor de bereikbaarheid dat weekend.hieronder de maatregelen. Zaterdag 16 nov. Kan er gewoon thuis gevoetbald worden de laatste wedstrijden beginnen dan om 15.30 uur. Uitwedstrijden kunnen gewoon plaatsvinden. Het clubhuis zal om 18.00 uur sluiten. ******************************************************************************************************************************************************* Zondag 17 nov. De gehele dag is ons sportpark gesloten er zijn geen thuiswedstrijden. Uitwedstrijden worden gewoon gespeeld. Hou er rekening mee dat je op zaterdag al je kleding etc. ophaalt en je kunt niet bij Trekvogels verzamelen of terugkeren.

Het clubhuis is op deze dag de gehele dag gesloten

******************************************************************************************************************************************************* Er lopen ook weer vele Trekvogelsleden mee en wensen hen een een prettige loop toe. klik hier om naar de site van de 7 heuvelenloop te gaan voor meer informatie.