• Accomodatiebeheerder

 • Zoals bijna alle (amateur)voetbalclubs is ook onze club afhankelijk van vrijwilligers. We zijn onze vrijwilligers dan ook enorm dankbaar dat ze zich inzetten voor (het voortbestaan van) onze club!

  Om de belasting op de huidige vrijwilligers te verlagen, zijn we op zoek naar meer vrijwilligers. Op dit moment zijn we op zoek naar accomodatiebeheerders van de kleedkamers. Als Accommodatiebeheerder ​draag je zorg voor de uitvoering van alle werkzaamheden die betrekking hebben op het beheer van de kleedkameraccommodatie. Je treedt op als gastheer/ gastvrouw voor onze leden en bezoekende teams en je houdt toezicht op het gebruik van de accommodatie.

  Doelstelling is om de huidige pool van Accommodatiebeheerders, die nu bestaat uit slechts 6 personen, uit te breiden naar een  team van 25 tot 30 vrijwilligers om continuïteit in de bezetting te kunnen blijven waarborgen.  Je bent bij voorkeur vast inzetbaar op doordeweekse avonden van maandag tot en met donderdag tussen 17.00 en 23.00 uur. Daarnaast zou flexibele inzetbaarheid op de vrijdagavonden, 19.00 tot 22.00 uur, en/ of in de weekenden, 08.00 tot 17.00 uur, een fijne bijkomstigheid zijn.

  Wat wij bieden:

  • Je maakt deel uit van een leuk team van vrijwilligers.
  • Een functie met flexibele uren/ werktijden.
  • Uitnodiging voor de jaarlijkse vrijwilligersavond met gegarandeerde waardering.

  Kom je ons helpen? Lees dan de hele Functieprofiel Accommodatiebeheerder kleedkamers en

rfwbs-slide