• Vanaf maandag 13 september kun je bij elk AH filiaal in Nederland punten sparen voor onze mooie club. De AH filialen op de Daalseweg, de Van Schevichavenstraat en de Jacobslaan worden ingericht met Trekvogels promotiemateriaal om zoveel mogelijk deelnemers voor onze club te winnen.

Wat houdt de actie in? Elke 10 punten die gespaard worden door middel van de aankoop van geselecteerde producten levert 1 euro voor Trekvogels op.

De opbrengst willen we gaan besteden aan een mooi en blijvend doel dat voor iedereen binnen de club leuk en nuttig is. We nodigen iedereen uit om mee te denken over het doel. In ons clubhuis liggen bierviltjes waar je je idee op kunt schrijven. Waar kun je aan denken? Een tafelvoetbalspel voor in de kantine, een nieuwe kantine inrichting, een panna kooitje, ….  Geef je ideeën de vrije loop!

Alleen samen kunnen we er een groot succes van maken. Help jij ook mee?