• Het seizoen 2021/2022 gaat hopelijk na de zomer weer beginnen. Als er dan weer gevoetbald gaat worden, zal de kantine bij vv Trekvogels ook weer open gaan (met inachtneming de coronaregels zoals die zijn opgesteld).  Voor het komende seizoen zoeken wij weer enthousiaste vrijwilligers die zo nu en dan een bardienst willen draaien op de zaterdagmiddag of zondag. Ook voor de woensdagmiddag en de zaterdagmorgen kunnen we weer mensen gebruiken.

vv Trekvogels wordt vaak betiteld als ‘familieclub’, deze term past erg bij onze club. Samen de schouders eronder om de vereniging levend te houden! En die schouders zijn ook nu weer nodig. Het is voor de club elk jaar weer een hele organisatie om alles draaiende te houden, ook het komende seizoen moeten we er weer voor zorgen dat alles weer vlotjes gaat verlopen. We hebben vele fijne barmedewerkers maar de vergrijzing slaat toe. Omdat er dit jaar een aantal mensen gestopt zijn met het vrijwilligerswerk voor de kantine, zoeken wij voor het komende seizoen weer mensen die zo nu en dan achter de bar willen staan.

Lijkt het jou leuk om eens mee te draaien neem dan contact op met Erwin 06-29517392.

Voor de woensdagmiddag en zaterdagmorgen contact opnemen met Henk Jans 06-30010630 of mail hjans@planet.nl