• Bas Nijhuis bij Trekvogels

• Vrijdag 5 April; aanmelden bij Piet Geerts, piet.j.geerts@gmail.com. Op = op!

Beste Vogels,

vrijdag 5 april heeft de sponsorcommissie top scheidsrechter Bas Nijhuis bereid gevonden naar Trekvogels te komen om de sponsoren te informeren over leiderschap, kennis en fitheid, voorbereidingen, samenwerking, teambuilding en vertrouwen binnen het voetbal.

Zo'n leuke een leerzame avond mag natuurlijk niet aan jullie, leden, voorbij gaan! Er is gelukkig nog een aantal plaatsen beschikbaar, die we graag openstellen.

Bestuur en sponsorcommissie nodigt jullie daarom van harte uit om aanstaande vrijdag deze boeiende onderhoudende voordracht óók bij  te wonen.

Er zijn geen kosten aan verbonden, elke Trekvogel-voetbalfan is welkom! Wel graag aanmelden bij Piet Geerts, piet.j.geerts@gmail.com. Op = op!

De avond wordt gehouden op

vrijdag 5 april

clubhuis Trekvogels

20 uur open, voordracht van 20.30 - 21.45 uur