• Ben begraven.

 • Vanochtend om 10.00 uur is Ben Micheels begraven op begraafplaats Rustoord in Nijmegen.  Dichtbij zijn voetbalclub Trekvogels. Vele leden en oud leden (75-80 man) waren aanwezig bij de korte ceremonie bij de begrafenis van Ben. In een stoet met als dragers vrienden vertrok men, in de sneeuw , naar zijn laatste rustplaats. Daar verzamelde men zich om het graf en werd iedereen welkom geheten. Toen kreeg Frank Orth de gelegenheid om Ben te gedenken met zijn levensverhaal en korte anekdotes. Frank vertelde ook nog hoe moeilijk Ben het had om naar een dokter te gaan ondanks vele waarschuwingen van diverse mensen. Na dit verhaal werd een moment van stilte gehouden en werd de kist langzaam aan de aarde toe vertrouwd. Iedereen kon daarna afscheid nemen van Ben.

  Vele gingen daarna naar het clubhuis van Trekvogels waar men nog met elkaar kon zijn om een kopje koffie of biertje te nuttigen.

  Diverse mensen hebben Ben de laatste tijd bijgestaan maar wie we zeker niet mogen vergeten is een van zijn vrienden, Arno Derksen, iedere dag in het ziekenhuis om Ben te steunen en dingen te regelen.

   Ben, bedankt voor de mooie tijden bij de club.

   

  Rust zacht.