• Externe Jeugdtoernooien

Wij hebben ons eigen Trekvogels John Jochems jeugdtoernooi. Komend jaar met Hemelvaart en Pinksteren eindelijk de 13e editie. Tijdens ons jubileum jaar zal het toernooi nog groter en gezelliger zijn dan voorheen! Alle jeugdteams van JO7 t/m M/JO19  doen vanzelfsprekend mee.

Alle Trekvogels Teams zijn automatisch ingescreven voor het John Jochems Toernooi, je hoeft je team dus niet voor dit toernooi in te schrijven.

• Donderdag 26 mei 2022: JO17, MO17, JO19 en MO19
    • Vrijdagavond 3 juni 2022: JO15
    • Zaterdag 4 juni 2022: JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12
    • Zondag 5 juni 2022: JO13, MO11, MO13 en MO15

Nodig vooral jullie tegenstanders uit om ook deel te nemen. Het nschrijfformulier en meer informatie is te vinden op https://johnjochemstoernooi.nl

Andere verenigingen organiseren ook jeugdtoernooien. Hieraan kunnen onze jeugdteams deelnemen.

In het overzicht (komt als download links onderaan het scherm) kunnen de teams zien welke toernooien er zijn in de regio. Als een team interesse heeft, kan het contact opnemen met de wedstrijdcoordinator.

Ga wel van tevoren na of je op de toernooidatum een team op de been kan brengen!

De wedstrijdcoordinator gaat bij de organisator van het toernooi na of er nog plaats is en communiceert dit terug naar de aanvrager.

Er zijn zeker leuke externe toernooien, dus maak er gebruik van!