• Trekvogels doet mee met de Grote Clubactie!

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor onze vereniging én hebben verschillende teams hun eigen doel. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Onze (jeugd)leden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Ook in ons clubhuis en via andere kanalen kun je digitaal of fysiek loten verkopen!

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Wil je ook mee helpen?

Vanuit het bestuur is besloten om individuele teams of groepen (bijvoorbeeld de jeugd, selectie, meidenteams) de mogelijkheid te geven hier zelf ook wat aan over te houden. Van elk verkocht lot via het team of de groep, mag er naar eigen inzicht een bedrag van € 1,20 worden besteed aan een doel. Dit kan zijn een activiteit, een uitje of bijvoorbeeld kleding. Wil je als team of groep deelnemen? Stuur dan een mail naar facturentrekvogels@outlook.com en geef je op!

Wil je een lot kopen voor Trekvogels?

Doe dat dan vanaf zaterdag 19 september via: https://lot.clubactie.nl/lot/trekvogels/100233 of via de onderstaande QR-code.