• Heb je zorgen over het betalen van de contributie of voetbalkleding?

• Door geldzorgen kan het lastig zijn om de contributie voor jouw voetbalclub te betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is. Als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal en van v.v. Trekvogels vindt ING dat iedereen moet kunnen voetballen, ook als er even geen geld is.

Daarom werken we samen met de KNVB en diverse partners om hierbij te helpen. Want er zijn vaak lokale (bijvoorbeeld Stichting Leergeld in Nijmegen (www.leergeldnijmegen.nl)) en landelijke voorzieningen om het mogelijk te maken om te blijven voetballen.
    Of ermee te beginnen. Kijk voor een totaaloverzicht snel hier (Sociale Voorzieningen (devoorzieningenwijzer.nl*)) wat er voor jou mogelijk is!

*De voorzieningenwijzer en het loket waarnaar doorverwezen kan worden is niet van toepassing voor Jeugdspelers in Nijmegen. Jeugdspelers dienen de website van leergeldnijmegen.nl te gebruiken.

ING en Geldfit helpen jou naar de juiste instanties zodat jij kunt blijven voetballen ook als er even geldzorgen zijn. Zo staat niemand buitenspel door financiële problemen.

Wil je liever iemand spreken? Stuur dan een mail naar facturentrekvogels@outlook.com. Wij brengen je dan in contact met de Financieel Contactpersoon van onze club. De Financieel Contactpersoon is een vrijwilliger bij wie je – helemaal vertrouwelijk - terecht kunt met vragen en die jou op weg kan helpen.