• Lieve allemaal,

Een goede gezondheid en het welzijn van familie en vrienden is het belangrijkste in het leven. Maar ook dit jaar bleek, net zoals vorig jaar, opnieuw kwetsbaar.

Het Coronavirus heeft nog steeds ingrijpende gevolgen voor ons als samenleving en als vereniging. Juist met deze dagen voelen wij dat het meest.

Gezien de bizarre omstandigheden willen wij, met misschien wel met meer betekenis dan in ‘normale’ tijden, alle leden en vrijwilligers te bedanken voor de inzet en bijdrage in dit bijzondere jaar.
    Samen zijn wij weer in staat gebleken om, ondanks de sportieve beperkingen, mooie momenten te creëren. Wij zijn trots op wat wij met elkaar hebben bereikt.

Op naar ons 100- jarig jubileum in 2022. De voorbereidingen zijn in volle gang, een programma om reikhalzend naar uit te kijken.
    Het niet door kunnen gaan van de nieuwjaarsborrel, maar ook het uitblijven van onze ‘Kerststollen voor vrijwilligers – actie’, zullen worden ingehaald zodra er mogelijkheid is.

Laat ons samen hopen dat er volgend jaar meer ruimte gaat ontstaan om het normale leven weer op te pakken.

De Jeugd Commissie en het Bestuur van v.v. Trekvogels wenst al haar leden en vrijwilligers fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2022 toe.