• Kom je ook 20 of 22 februari? Doe mee en maak het verschil!

• Beste ouder/speler,

Dankzij jullie bruist onze gezellige club van energie en we zijn er trots op dat we samen met jullie deel van de Trekvogelfamilie zijn!
    Samen willen en moeten we onze club nog sterker maken zodat we ook komend jaar nog plezier kunnen beleven aan onze club en kunnen blijven voetballen. Daar hebben we wel iedereen bij nodig.

Dus kom naar een van onze vrijwilligersavonden en doe mee!

Dinsdag 20 februari: 20.00 – 21.00 uur

OF

Donderdag 22 februari: 20.00 – 21.00 uur

Locatie: kantine Trekvogels

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan het succes en de groei van onze club.
    Of je nu een doorgewinterde voetbalfan bent, een ouder van een jeugdspeler, of gewoon iemand die graag iets wil bijdragen, we hebben taken en klusjes voor iedereen!

En of je nu wilt helpen bij de organisatie van activiteiten, assistentie wil verlenen bij trainingen, fluiten bij wedstrijden, of betrokken wil zijn bij de administratieve kant van onze vereniging, ook daar is ruimte genoeg. Misschien weet je niet precies wat je kunt doen, maar wij denken dat iedereen een bijdrage kan leveren.

Wat we nodig hebben daar willen we jullie op deze avonden graag meer over vertellen. En wij horen ook graag van jullie wat jullie kunnen en willen doen.
    Want vrijwilliger zijn is niet alleen maar iets doen voor de club je krijgt er ook veel voor terug:

•                 Teamgeest: Als vrijwilliger maak je deel uit van een hecht team dat samenwerkt om doelen te bereiken zowel op het veld als achter de schermen

•                 Voldoening: je kunt een zinvolle bijdrage leveren aan het speelplezier van onze 1.200 leden.

•                 Gezelligheid: je doet het niet alleen, je werkt samen met gezellige en enthousiaste medevrijwilligers

Samen maken we de club. Jouw betrokkenheid maakt het verschil! We rekenen op jouw steun!

Tot ziens op 20 of 22 februari!

Benieuwd welke vacatures er al zijn? Kijk dan op onze vacature pagina.

Bestuur en Vrijwilligerscommissie V.V. Trekvogels

rfwbs-slide