• Nieuwe kledingleverancier Errea

 • Beste leden van Trekvogels en/of teamleider, 

   

  Zoals jullie eerder hebben begrepen stappen we dit seizoen over naar een nieuwe kledingleverancier Errea. Omdat we als club grote waarde hechten aan een uniforme uitstraling spelen alle teams vanaf dit seizoen in hetzelfde tenue. Alle spelers en teams krijgen de wedstrijdkleding in bruikleen (alle wedstrijdkleding blijft dus eigendom van de club). Ondanks al het harde werk van vv Trekvogels en Errea, is het helaas niet gelukt om vanaf de eerste wedstrijden de nieuwe tenues gereed te hebben. Dat betekent dat we het seizoen nog starten met de tenues van vorig jaar. Het gaat om een grote operatie en die zal daarom in een aantal stappen plaatsvinden. In de komende weken zullen we langzaam allemaal kunnen gaan spelen in de nieuwe tenues (shirt, short en sokken).  

   

  Voor de levering van de tenues aan de seniorenteams:  

  Alle tenues zijn in bestelling. Voor de teams die geen maten hebben doorgegeven, hebben we zelf een inschatting gemaakt. Zodra we tenues binnen hebben worden die uitgeleverd. Dat zal helaas dus niet zijn bij de start van de competitie/bekerwedstrijden. Het uitleveren zullen we doen in overleg met de teamleider van ieder team. De tenues ontvangt ieder team in bruikleen en deze blijven eigendom van de club. Wij zullen de afspraken daarover vastleggen in een bruikleenovereenkomst die we met iedere teamleider zullen maken. Daarin komen ook afspraken hoe om te gaan met eventuele teamsponsoring en overige bedrukking.   

   

  Voor de levering van de tenues aan de jeugdteams 

  Voor de jeugdteams geldt wel dat deze teams voor de start van de competitie een nieuwe teamtas krijgen. Daarin zitten al wel de nieuwe broekjes en sokken, maar hierin vinden jullie eerst nog de oude shirts. De nieuwe shirts zullen naar verwachting eind september worden geleverd. Naast het tenue ontvangen de jeugdleden ook een trainingspak en een individuele spelerstas. Zowel tenue, trainingspak en spelerstas worden in bruikleen gegeven. De jeugdleden betalen hier jaarlijks een vergoeding van 30 euro. Ook al deze kleding blijft eigendom van de club. 

   

  Verplichtingen 

  Door onze afspraken met Errea als kledingleverancier, waarbij Errea onze club in de nieuwe wedstrijdkleding steekt, zijn wij voor de komende vier jaar een exclusief partnership aangegaan. Dat betekent dat voor alle additionele sportkleding van alle teams de verplichting geldt dat dit van het merk Errea is en besteld wordt bij onze kledingsponsor. Op de bovenkleding zullen zij daar gratis het logo van Trekvogels op plaatsen en ook is er een aantrekkelijke korting bedongen voor onze leden. 

   

  Webshop 

  Om de bestellingen van additionele sportkleding in goede banen te leiden, is er een nieuwe webshop ontworpen. Via deze link kunnen teams of individuele leden aanvullende Trekvogels sportkleding en producten bestellen. Wil je als geheel team een bestelling plaatsen en/of iets met een sponsor doen, neem dan a.u.b. even vooraf contact op met de sponsorcommissie via sponsoringvvtrekvogels@outlook.com.  

   

  Heb je vragen, neem dan gerust contact op met het bestuur. 

   

  Met vriendelijke groet, 

  Mede namens het bestuur, 

   

  Bert Doedens en Jo de Haan

   

   

rfwbs-slide