• Nieuwe leden van verdienste

 • John en Marian: leden van Verdienste!
   
  Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 1 januari van dit jaar hebben we waardering gegeven voor de grote inzet van John en Marian Migchielsen voor het clubhuis en voor Trekvogels.
   
  Er is een belangrijke verandering geweest de afgelopen twee jaar. Twintig jaar hebben John en Marian Migchielsen gezorgd voor het clubhuis. Voor de bar, de inkoop. En ook dat alles na een feestje de volgende dag weer piekfijn schoon en op orde was. Iedereen kent ze. Je zou kunnen zeggen, dat ze jarenlang het hart van Trekvogels zijn geweest. Nog steeds zetten ze zich in
  voor Trekvogels, ook nadat ze het beheer van het clubhuis hebben overgedragen.
   
  In het boek, dat ter ere van 100 jaar Trekvogels is uitgekomen, staat een interview met hen beiden. Als je het boek nog niet hebt, kom het halen op het clubhuis.
   
  Het bestuur heeft - namens de leden – Johny en Marian bedankt voor alle inzet de afgelopen jaren. Vanwege Corona was dat nog niet eerder gebeurd. De waardering voor wat zij al die jaren hebben gedaan is niet makkelijk met woorden te beschrijven.
   
  We hebben besloten John en Marian te benoemen tot leden van verdienste.
   
  Daar hoort een mooie oorkonde bij, die ik hen heb overhandigd tijdens de nieuwjaarsreceptie op 1 januari.
  John en Marian, nogmaals bedankt voor jullie inzet voor deze mooie club al die jaren. En ik hoop dat jullie je ook de komende tijd voor Trekvogels willen blijven inzetten.
   
   
  Jan Wijnia
rfwbs-slide