•

We hadden het idee om Tinie Janssen (die bij ons zo'n beetje 60 jaar rond loopt) lid van verdienste te maken maar helaas laat het reglement van onze vereniging dat niet toe.

Wij hebben haar dan ook de titel gegeven de MOEDER van TREKVOGELS.

We hebben haar in huize Joachim en Anna een oorkonde overhandigd met een bosje bloemen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het was als vanouds weer een druk bezochte Nieuwjaarsreceptie.

Ook verschillende niet-leden waren aanwezig (van bevriende verenigingen), hetgeen zeer op prijs gesteld werd.

Voor hen die er niet waren wensen we vanaf hier een sportief, gezond en gelukkig 2020 toe.

We hebben dit jaar ook weer verschillende jubilarissen van 25 en 40 jaar, dat is toch zeker een teken dat onze vereniging bloeit.

Voor allemaal: op naar een mooi jaar, laat sportiviteit en respect naar elkaar hoog in het vaandel staan.

Theo Janssen