Assistent-scheidsrechter gevraagd

Datum: 05-03-2019

Dames 1 zoekt een Assistent-scheidsrechter.

!! Dringend !!             !! Dringend !!             11 Dringend !!                        !! Dringend !!

Assistent-scheidsrechter gevraagd

Ons eerste Vrouwenteam zoekt per direct een assistent-scheidsrechter m/v voor de resterende 9 wedstrijden van het seizoen.

Er wordt op zondag gespeeld, met wisselende aanvangstijden, variƫrend van 12 tot 14.30 uur.

Vrouwen 1 speelt in de landelijke Hoofdklasse.

Je maakt deel uit van de begeleiding van het Vrouwenteam en bent onderdeel van het arbitrale trio tijdens de wedstrijd.

Een sportieve spelopvatting en goed kunnen samenwerken met de scheidsrechter om wedstrijden in goede banen te leiden is een vereiste. Daarnaast wordt van je verwacht dat je op een positieve manier omgaat met speelsters, trainers, staf en bestuursleden. Een goede lichamelijke conditie en tegen kritiek kunnen hoort bij je standaarduitrusting.

Ben je in vlaggen geĆÆnteresseerd?

Neem contact op met

Ellen van Eldik           06 53 78 56 88