Glimmende bekerkast

Datum: 02-02-2019

Hij glimt weer als nieuw, de bekerkast.

Tegenwoordig zie je ze niet meer zoveel in een clubhuis een prijzenkast, behaalde zege's tijdens toernooien werden beloond met een beker. Vol trots werd deze dan mee genomen naar het clubhuis waar ze een ere plaats kregen in de prijzenkast. De blikvanger van ons clubhuis, de bekerkast, was weer eens toe aan een grondige schoonmaakbeurt . De bekerkast is een graag geziene trofeekast, vooral onder de jeugd, op zaterdagmorgen staan vaak kinderen voor deze wand om de behaalde prijzen te bewonderen. Er liggen al prijzen van voor de oorlog. Eens in de zoveel tijd moeten deze bekers etc weer opgepoets worden en dit is een arbeidsintensief klusje, het is fijn dat we weer enkele dames bereid hebben gevonden om dit voor hun rekening te nemen en het resultaat mag er weer zijn.

Dames bedankt !!

Bekerkast

VLNR Tonnie, Hannie, Lianne, Marian, Yvonne, Trees.