Nieuws van Bestuurs advies commissie

Datum: 15-07-2019

Eerste verslag van deze commissie

Bestuur en Advies Commissie

Op de drukbezochte Algemene Leden Vergadering van 20 juni jl. zijn 6 van de 7 zittende leden afgetreden.

Geagendeerd was het kiezen van een nieuw Dagelijks Bestuur, waarvoor zich geĆÆnteresseerden tevoren hadden bekendgemaakt.

Tijdens de vergadering hebben zich geen kandidaten gemeld.

Om als vereniging te kunnen blijven functioneren is besloten tot:

-          het formeel aanblijven van Marc Appelman als penningmeester en Piet Geerts als secretaris, zodat met het aanblijven van Jo de Haan als algemeen bestuurslid een interim-bestuur gevormd is. Zij is aanspreekbaar als vv Trekvogels en behandelt lopende zaken. De bestuurssamenstelling zal blijven tot de volgende Algemene Leden Vergadering, die binnenkort (het streven is september dit jaar) voorbereid gaat worden.

-          het instellen van een Advies Commissie (AC), die eerder haar diensten heeft verleend bij het werven van bestuursleden. Zij gaat de komende ALV voorbereiden en heeft het voornemen om een extern procesbegeleider te betrekken die de eerste stappen zet om ruimte te creĆ«ren voor een nieuw te vormen bestuur.

De komende periode zullen interim-bestuur en AC regelmatig contact hebben om de vorderingen te bespreken. Belangrijke resultaten en de uitnodiging voor de komende ALV  zullen op de site vermeld worden.

Bestuur en Advies Commissie