oud papier

Datum: 05-11-2018

oproep om chauffeurs voor oud papier

Oproep  !!  Oproep  !!  Oproep  !!  Oproep  !!  Oproep  !!  Oproep  !!  Oproep  !!

Het ophalen van Oud Papier is van oudsher niet alleen een gezellige activiteit, maar brengt ook veel geld in het laatje voor onze fraaie club.

Er hangt echter een donkere wolk boven dit gebeuren:

Er is een tekort aan chauffeurs

De gemeente vraagt aan verenigingen die Oud Papier inzamelen of zij chauffeurs hebben die de route kunnen rijden die de betreffende vereniging loopt voor de inzameling van Oud Papier. Zij die kunnen en willen rijden krijgen een reguliere vergoeding (een vergoeding die ook de DAR-chauffeurs krijgen).

Mede door het (dreigende) tekort aan chauffeurs komt in veel gevallen bovendien de inzameling van Oud Papier in de avond en op de zaterdag in  het gedrang.

Daarom, met grote nadruk de volgende vragen:

- Zijn er vrijwilligers binnen Trekvogels die

a. 's avonds

b. overdag

c. op zaterdag zouden kunnen inzamelen?

- Zijn er binnen Trekvogels (of kennissenkring) personen die mogelijk chauffeur zouden willen zijn (voor uw eigen routes en/of eventueel routes van andere verenigingen)?

Basiseisen voor chauffeur zijn

1) groot rijbewijs