Verlenging convenant NEC - Trekvogels

Verlenging convenant NEC - Trekvogels

Datum: 06-09-2019

NEC en Trekvogels tekenen verlenging samenwerkingsverband

Op donderdag 5 september hebben NEC en Trekvogels de bestaande samenwerking met 3 jaar verlengd.

Van beide kanten is het convenant de afgelopen jaren zeer goed bevallen, we kijken met plezier en vertrouwen uit naar de toekomst.

Namens Trekvogels hebben interim-voorzitter Piet Geerts en Voetbalacademie-coördinator Joost van Elden de hand geschud met Dominique Scholten (manager Voetbalacademie NEC) en Iddo Roscher (niet op de foto, manager ontwikkeling binnen de Voetbalacademie NEC).

We gaan bij Trekvogels allemaal plezier hebben van de positieve effecten van deze samenwerking!

convenant NEC Joost

Bvo NEC en vv Trekvogels zijn 4 jaar geleden een samenwerkingsverband aangaan op het gebied van jeugdopleiding. Binnen dit convenant biedt de Voetbalacademie van NEC aan Trekvogels voetbaltechnische ondersteuning waardoor de kwaliteit van de jeugdopleiding zal toenemen. Zo krijgen de  jeugdtrainers van Trekvogels via een module onder meer de beschikking over trainingsvormen van NEC en worden zij regelmatig uitgenodigd voor workshops/clinics van de Voetbalacademie van NEC.  Op deze manier wordt een eventuele overstap van een jeugdspeler naar NEC vergemakkelijkt.

Verder biedt NEC onder meer ook ondersteuning aan op het gebied van organisatie, talentherkenning en sponsoring. Trekvogels infromeert NEC over haar getalenteerde jeugdspelers.

Afgelopen seizoenen maakten diverse jeugdspelers van Trekvogels de overstap naar NEC. 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Logo Convertantclub van NEC

Contact

Trots op transparant

V.V. Trekvogels
Luciaweg 25
6523 NK Nijmegen

Telefoon clubhuis:
024 - 3229987
vvtrekvogels@gmail.com