• NIEUWE SPONSOR: KIESCOLLECTIEF.NL

Kiescollectief.nl is een partner van verschillende energieleveranciers met 100% groene stroom. Zij verzorgen een overstap van A tot Z. Dit doen ze door middel van een persoonlijk bezoek na een telefonische afspraak. Service staat centraal bij dit bedrijf. De bedoeling is om met deze sponsor voor langere termijn te gaan samenwerken. Dit houdt het volgende in:

“Voor ieder lid die een overstap maakt via deze sponsor, krijgt onze club een vergoeding.”

Met deze vergoeding kunnen wij als club extra materiaal aanschaffen of activiteiten organiseren. Om de vergoeding te krijgen, hebben wij jou als lid nodig.

Gas is gas en stroom is stroom. Ze komen via dezelfde buizen en kabels onze huizen binnen. Daar verandert dus niets aan. Betalen doen we allemaal. Of dat nu bij Jantje, Pietje of Klaasje is. Samen met Kiescollectief hebben we hard gewerkt aan een win-win situatie voor jou als lid en voor ons als club zijnde.

Wat krijg je bij een overstap via Kiescollectief:

Gratis overstapservice

100% groene stroom

Blijvend lage tarieven

Welkomstcadeau tot €400,-

Volledige vergoeding van een eventuele opzegboete

Je maakt ook nog kans op 1 JAAR GRATIS ENERGIE of 1 van de 5 andere prijzen

Deze speciale actie is namens Kiescollectief en alleen geldig bij een overstap via de flyer die in ons clubhuis te vinden is.

GEEF JIJ DE TREKVOGELS ENERGIE?

1. Pak je flyer mee in het clubhuis

2. Vul je gegevens in en doe de flyer in de speciale box in het clubhuis

3. Je wordt telefonisch benaderd voor een afspraak door Kiescollectief.

Deelname is geheel vrijblijvend en vrijwillig.

Wij hopen op veel response.

Sponsorcommissie v.v. Trekvogels