• Start trainingen senioren vanaf Maandag 18 mei. Nieuw trainingsschema

  15 mei 2020
 • Start trainingen voor senioren vanaf Maandag 18 mei.

  Gelukkig en heel erg fijn! Wij hebben groen licht van de Gemeente Nijmegen gekregen om de trainingen voor het seniorenvoetbal op te kunnen gaan starten. 

  Afgelopen week heeft er een inventarisatieronde plaatsgevonden richting al onze seniorenteams om een beeld te krijgen van de teams die de training weer op willen pakken. Jo de Haan en Leo Noordermeer hebben de noodzakelijke inzichten verkregen, zij kunnen aan de slag met het maken van een trainingsschema. Dit weekend zal dit trainingsschema bekend worden gemaakt via de website van VV Trekvogels. Ieder team heeft tenminste 1 uur training per week.


  Naast dit trainingsschema zullen er via de website ook protocollen worden gepubliceerd met daarin de richtlijnen hoe een ieder van ons in deze bijzondere tijd om moet gaan met diverse zaken.

  NEEM DEZE PROTOCOLLEN AANDACHTIG DOOR. Via een Corona coördinator zal naleving van regels gecontroleerd gaan worden. Mogelijk dat er ook vanuit handhaving Gemeente Nijmegen afvaardiging aanwezig is op onze velden. Laten we er samen voor zorgen dat regels door ons worden nageleefd en dat sancties niet nodig zijn. 

  Graag de website in de ‘smiezen’ houden en veel plezier met het hervatten van de trainingen!

  Dank op voorhand voor jullie medewerking en ook dank aan alle vrijwilligers die zich inzetten om dit alles mogelijk te maken.

  Namens het bestuur van VV Trekvogels

  Klik hier voor protocol spelers

  klik hier voor protocol trainers

  klik hier voor protocol corona-coordinator

  Klik hier voor het corona trainingsschema senioren