• Trainen voor senioren v.v. Trekvogels 
  I.v.m. de laatste corona regels is er op dit moment geen competitie vanuit de KNVB mogelijk.
  Naar aanleiding van de laatste berichtgeving vanuit het kabinet, zal dit naar verwachting ook nog enige tijd gaan duren.
  Als bestuur willen we graag al onze leden de mogelijkheid bieden om te voetballen binnen de geldende maatregelen en richtlijnen.
  Daarom hebben we ook gekeken naar mogelijkheden om trainingen en voetbalactiviteiten weer op te starten voor onze senioren. We hebben onze 4 vaste selectietrainers bereid gevonden, hoe fijn is dat (!), om op twee doordeweekse avonden voor jullie beschikbaar te zijn en activiteiten aan te bieden.
  Zo kun je ‘voetbalfit’ blijven. Iedere trainer zal op een half veld, voor maximaal sen32 ioren, een trainingsparcours uitzetten waar deelnemers een uur lang aan kunnen deelnemen.
  Anderhalve meter afstand, ‘bubbels van 4’ en alle andere maatregelen zoals afgekondigd zullen een definitie zijn en blijven voor deze alternatieve trainingsavonden. Onze trainers zijn bereid om de senioren van v.v. Trekvogels hierin te faciliteren.
  Hebben jullie ook zin om, weliswaar in aangepaste vorm, te komen trainen?
  Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten op het volgende mailadres bestuurvvtrekvogels@gmail.com.
  De alternatieve trainingen zullen plaatsvinden op:
  • Dinsdagavond van 20:30 – 21:30 uur (max 48 voetballers); • Donderdagavond van 19:30 – 20:30 uur (max 64 voetballers); • Donderdagavond van 20:30 – 21:30 uur (max 48 voetballers).
  Op deze manier hopen we dat ook jullie tijdens deze coronaperiode ‘voetbalfit’ blijven! Veel (voetbal) plezier!
  Bestuur v.v. Trekvogels