• Update Interim Bestuur Trekvogels nr. 5, juli 2020

Nieuw seizoen komt eraan en nu even vakantie

Wij zijn blij dat we jullie kunnen melden dat we zondag 2 augustus met het nieuwe voetbalseizoen van start kunnen. Dan gaat het clubhuis voor de eerste keer weer open, natuurlijk aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM. Een week later, zondag 9 augustus is er de eerste gezamenlijke training van de senioren selectie elftallen. Vanaf maandag 17 augustus starten de trainingen van de overige teams. Het totale trainingsschema voor alle teams (jeugd, senioren, dames en heren) is in de maak. Dit verschijnt in de eerste week van augustus.

Openingstijden clubhuis
    Zondag 2-8, vanaf 14.00 uur;
    Zondag 9-8  vanaf 10:00 uur;
    Donderdag 13-8 vanaf 19:00 uur;
    Zaterdag 15-8 vanaf 14:00 uur;
    Zondag 16-8 vanaf 10:00 uur;
    Donderdag 20-8 vanaf 19:00 uur;
    Zaterdag 22-8 vanaf 14:00 uur en
    Zondag 23-8 vanaf 10:00 uur.

Vinger aan de pols bij financiën
    Als vereniging zijn we de coronacrisis tot nu toe financieel goed doorgekomen. We hebben kosten bespaard (minder uitgegeven aan energie) en overheidssteun ontvangen. Hiermee kunnen we het verlies aan inkomsten vanwege de sluiting van het clubhuis tijdens de coronacrisis beperken. Er is zelfs ruimte voor enkele investeringen: in onze accommodatie zorgen we voor een effectievere inrichting van het materiaalhok en we werken aan een slimme oplossing voor het kleedkamertekort op de drukke wedstrijddagen. Ook doen we een aantal vervroegde afschrijvingen. Hierdoor maken we de lasten voor de komende seizoenen lager. Totaal gezien blijven de inkomsten en uitgaven van het afgelopen seizoen in balans. Voor komende seizoenen hebben we financieel met teruglopende sponsorinkomsten en onduidelijkheid over clubhuis inkomsten wel een uitdaging.

Jeugdcommissie
    Helaas ging het traditionele voetbalacademie-toernooi om de Arold Simons cup eind juni niet door. In plaats daarvan organiseerde de jeugdcommissie op 6 juli een mooie BBQ met en voor de jeugdtrainers en –coördinatoren. Dit als blijk van waardering voor ieders geweldige inzet in dit vreemde corona-seizoen. Voor komend voetbalseizoen zijn de jeugdteams ingedeeld en bestellingen gedaan van nieuwe wedstrijdkleding voor 10 jeugdteams. Totaal spelen er in het nieuwe seizoen 26 van de 35 jeugdteams hun wedstrijden in de officiële Trekvogels wedstrijdkleding van sponsor Muta.

Voorbereiding jubileum

Begin 2022 bestaat onze mooie club 100 jaar. Met een groep, samengesteld uit de verschillende geledingen, zijn we bezig met plannen voor een mooi feestjaar, voor zowel jong als oud. De afgelopen jaren hebben we hiervoor als club gelden gereserveerd.

Binnenkort datum Algemene Ledenvergadering

Als Interim Bestuur zouden we aanvankelijk aanblijven tot 2 juni 2020. Door corona is dit er anders gaan uitzien en is de interim periode verlengd.Binnenkort komen wij met een datum voor een nieuwe ALV. Dan willen we stilstaan bij voorstellen voor de samenstelling van het bestuur. Ook gaan we met jullie in gesprek over plannen voor de opbouw van de vereniging. Duidelijk is dat er voor de verschillende deeltaken binnen onze vereniging, de zogenaamde ‘kistjes’, mensen nodig zijn.Mocht je interesse hebben of heb je vragen, laat het ons weten: bestuurvvtrekvogels@gmail.com. Voor nu wensen we jullie allemaal een hele fijne vakantie, blijf gezond.

Tot in augustus.

het bestuur