• Vacature Wedstrijdsecretaris

• Trekvogels is dringend op zoek naar

een wedstrijdsecretaris m/v

De wedstrijdsecretaris speelt een cruciale rol in de planning, communicatie en een goed verloop van competitie-, beker- en oefenwedstrijden.

Hij/zij draagt zorg voor de planning en een goed verloop van alle oefen- en competitiewedstrijden en voor de communicatie van wedstrijdzaken naar alle betrokkenen partijen. Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor wedstrijdtoewijzing van KNVB- en verenigings- en teamscheidsrechters, en draagt zorg voor goede afstemming tussen geplande wedstrijden en beschikbare accommodatie.

De wedstrijdsecretaris maakt geen deel uit van het hoofdbestuur van de vereniging. Hij/zij wordt aangestuurd door de secretaris als lid van het dagelijks- en hoofdbestuur, en werkt nauw samen met teamleiders, coördinatoren, consul, beheerder en ledenadministrateur van de vereniging.

De werkzaamheden vergen ca. 10 uur per week, vooral digitaal en telefonisch vanuit de eigen werkplek en op eigengekozen momenten uit te voeren, en bestaan uit

-          het voeren van het wedstrijdsecretariaat voor de gehele vereniging

-          de wekelijkse indeling van velden en kleedkamers in samenwerking met de accommodatiebeheerder

-          mondelinge en schriftelijke contacten met de KNVB over wedstrijd-, tucht- en scheidsrechterszaken

-          het jaarlijks inschrijven van de elftallen die aan de KNVB-competitie meegaan doen

-          contacten met collega's van andere verenigingen (bijvoorbeeld voor het verzetten van wedstrijden)

-          informeren van de diverse betrokkenen omtrent wedstrijdzaken

-          zorgdragen voor de schriftelijke organisatie van oefenwedstrijden van alle teams

-          beheren van de applicaties in Sportlink

-          fungeren als aanspreekpunt voor teamleiders, coördinatoren en bestuursleden betreffende wedstrijdzaken

Een financiële vrijwilligersvergoeding is beschikbaar.

Wat nodig is:

-          affiniteit met voetbal, en Trekvogels in het bijzonder

-          organisatievermogen

-          accuratesse

-          flexibiliteit

-          meedenken

-          goede communicatieve vaardigheden

-          stressbestendigheid

-          vaardigheid met de digitale wereld: Word, Excel, internet, Sportlink

Wat wij bieden?

een uitdagende, levendige en dynamische functie in een sfeervolle voetbalvereniging in Nijmegen-Oost

collegiale vrijwilligerscontacten

werkzaamheden op eigen werkplek, in eigengekozen tijd

Je kunt voor informatie over deze functie contact opnemen met de huidige interim-wedstrijdsecretaris Piet Geerts: 06 37 29 64 78.

Je kunt je belangstelling aangeven per mail: piet.j.geerts@gmail.com.