• Vanaf deze week gaan de inloopspreekuren van start!

• Het nieuwe seizoen is weer begonnen; er wordt volop getraind en de eerste wedstrijden zijn al gespeeld.
    Hopelijk zijn de meesten de voorbereiding zonder problemen doorgekomen.
    Voor de spelers die toch enige pijntjes en/of blessures hebben is vanaf deze week het sportspreekuur weer gestart.

Dit betekent: *iedere dinsdagavond van 18:00-19:00* is er *gratis blessurescreening en advies* voor *alle voetballende leden van vv Trekvogels. *

Om wachttijden te voorkomen raden we aan om van tevoren een afspraak te maken via Fysiotherapie Fy-fit. Dit kan telefonisch via 024-3447833, of via Whatsapp met de praktijk op 06-27165747.

We willen dit jaar ook de communicatie met de trainers intensiveren. Dit houdt in: als jullie (de trainers en/of leiders) vragen hebben over spelers of spelers willen doorsturen zijn we voor jullie bereikbaar op het volgende nummer: 06-57202618 (Jordi).
    Op deze manier willen we de bezoeken gaan terugkoppelen, zodat iedereen op de hoogte is. Zo hopen we een succesvol seizoen en een succesvolle samenwerking tegemoet te gaan.

Groeten Jordi & Koen

rfwbs-slide