• Weekberichten

2e CONCEPT trainingschema 19-20 klihier    Let op: alles kan nog veranderen.

Wedstrijdsecretariaat v.v. Trekvogels

Wedstrijdsecretariaat ALGEMEEN: Leo Noordermeer 06 - 10 18 11 18, noordermeer.leo@gmail.com

Consul: Louis Fliervoet, 06 - 33 43 59 68, louisfliervoet@mail.com

Beheerder weekberichten: Leo Noordermeer 06 - 10 18 11 18, noordermeer.leo@gmail.com

Algemene regels:

• Weekberichten zijn altijd onder voorbehoud.
    • Mocht u iets zien staan op het weekbericht dat volgens u verkeerd staat, geef dat dan direct aan de beheerder
    • weekberichten door, zodat hij het kan nakijken en e.v.t. kan veranderen op het weekbericht.
    • Competitie wedstrijden hebben altijd voorrang op vriendschappelijke wedstrijden.
    • Als er na donderdagavond nog geen scheidsrechter is ingevuld bij uw thuiswedstrijd, dan moet u het zelf regelen !!
    • Bij algehele afgelastingen (teletekst 603) moet altijd vermeld worden DISTRICT OOST !