• Bestuur

  Voorzitter

  Naam: Jan Wijnia
  Mail:    bestuurvvtrekvogels@gmail.com
  Mob:    06-10983777

  Ik ben voorzitter van Trekvogels. Samen met het bestuur en heel veel vrijwilligers zet ik mij in voor recreatief en sportief voetbal bij onze mooie club op de berg. Beleidsontwikkeling en samenwerking met gemeente en andere voetbalclubs hebben mijn aandacht. Uitgangspunt is “zonder respect geen voetbal” en “zonder vrijwilligers geen vereniging”.

   

   

    

  Penningmeester

  Naam:  Joost Gerrits
  Mail:    facturentrekvogels@outlook.com
  Mob:    06-41826528

  Ik ben het aanspreekpunt binnen onze mooie vereniging voor alles op financieel gebied. Denk hierbij aan de administratie, sponsoring en bijvoorbeeld voor acties als de Grote Clubactie. Samen met een aantal vrijwilligers zetten wij ons in en zorgen wij ervoor dat onze financiën op orde zijn en dat wij als club financieel gezond zijn!

   

   

  Secretaris

  Naam:  Anthony Coenen
  Mail:    bestuurvvtrekvogels@gmail.com
  Mob:   06-41691640

  Ik ben de secretaris van v.v. Trekvogels en maak deel uit van het dagelijkse bestuur. Heb je vragen over onze accommodatie, de kleedkamers, ons clubhuis en/ of het terrein zelf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

   

   

  Algemeen bestuurslid jeugd en vicevoorzitter

  Naam: Bert Doedens 
  Mail:    bestuurvvtrekvogels@gmail.com
  Mob:    06-55686501

  Ik zorg als verantwoordelijke binnen het bestuur voor een goede verbinding met onze jeugdcommissie en wil deze in staat stellen om samen met alle trainers, vrijwilligers en ouders onze jeugd in een prettige omgeving te laten trainen en spelen.

   

    

  Algemeen bestuurslid voetbalzaken en materiaal

  Naam: Jo de Haan
  Mail:    bestuurvvtrekvogels@gmail.com
  Mob:    06-20430054

   

  Ik ben het aanspreekpunt voor de voetbaltechnische zaken. Ook ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de sleutels, de materialen van de club en de wedstrijd- en trainingskleding voor de selectiespelers en -trainers.

   

    

  Algemeen bestuurslid communicatie

  Naam: Jeroen Dols
  Mail:    bestuurvvtrekvogels@gmail.com
  Mob:    06-33270000

   

  Ik ben binnen het bestuur verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie binnen de club. Samen met vele vrijwilligers houd ik me bezig met de ontwikkeling van de website en sociale media. Schroom niet om mij aan te spreken als je ideeën hebt!

   

   

rfwbs-slide